Torsdag, 13. april 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary giver et helt særligt løfte

Foto: All Over Press
Under arbejdsturen til Bangladesh kom kronprinsesse Mary med en udtalelse, der lover godt for fremtiden.

For kronprinsesse Mary har det en helt særlig betydning at arbejde for at forbedre kvinders rettigheder på den globale scene.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I flere år har kronprinsessen været særdeles aktiv i bestræbelserne på at forbedre kvinders vilkår i Danmark og udlandet.

Vigtig tur til Bangladesh

For nylig var kronprinsesse Mary på arbejdstur til Bangladesh, og her var kvinders frihed og rettigheder på dagsordenen.

SE VIDEOEN: Kronprinsesse Mary arbejdede på tøjfabrik i Bangladesh

I den forbindelse talte BILLED-BLADET med kronprinsessen om hendes særlige engagement på området. Mary lagde ikke skjul på, at det særlige tema optager hende så meget, at hun også i fremtiden vil bruge mange ressourcer på at sætte det på dagsordenen så meget som muligt.

Kronprinsesse Mary bliver ved

Kronprinsessen gav også et specielt løfte i løbet af samtalen, da der blev spurgt til, hvordan hun så på sin rolle i fremtiden, og om Mary ønskede at yde mere på området ligestiling for kvinder.

- Det er svært at tale om de planer sådan helt præcis, hvis de nu ikke bliver til noget eller ikke bliver opfyldt. Men jeg kan sige én ting, og det er, at jeg fortsætter, og jeg vil gerne vokse med den opgave, sagde kronprinsessen under interviewet i Bangladeshs hovedstad Dhaka.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden