Onsdag, 21. november 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary gjorde lykke på særlig fødselsdag

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary. 
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary var i anledning af en vigtig international mærkedag til stort arrangement sammen med en række kendte kvinder.

Kronprinsesse Mary var sammen med flere andre prominente kvinder og mænd med til at markere FN-Børnekonventionens fødselsdag og Børnenes Dag. I Danmark blev den vigtige dag markeret i FN Byen i København.

Kronprinsessen fik en fornem modtagelse i FN Byen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kronprinsesse Mary mødte udvalgte elever

Kronprinsessen gjorde kort efter sin ankomst lykke, da hun mødte unge forventningsfulde elever fra Christianshavns Skole.

De friske elever var glade for at møde kronprinsess Mary, som sammen med udviklingsminister Ulla Tørnæs så på, mens eleverne arbejdede kreativt med Lego.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary sammen med veninder og TV-profiler

Blandt de øvrige seje kvinder, som deltog i arrangementet i FN Byen var kronprinsessens nære veninder Ellen Hillingsø og baronesse Rebecca Wedell-Wedelsborg samt TV-profilerne Simi Jan og  Anne Glad.

I løbet af dagen blev der i FN Byen i anledning af FN-Børnekonventionens fødselsdag og Børnenes Dag sat fokus på de rettigheder, som alle verdens børn har ifølge konventionen. Mary og de øvrige deltagere dykkede i konferencen ned i, hvordan man kan forhindre vold mod børn samt vigtigheden af at støtte børn i deres tidlige udvikling som individer.

Fornem pris for smukke ord til Frederik

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse om kronprinsesse Mary, som har modtaget en fornem pris for den fantastiske tale, hun holdt på kronprinsens 50-års fødselsdag.

Vi byder også på smukke mindeord om Morten Grunwald fra kolleger og venner, og så har vi talte med Grunwalds store kærlighed Lily Weiding.

Desuden er der nyt om dronning Anne-Marie og kong Konstantins datter prinsesse Theodora, der er blevet forlovet. Vi lader selvfølgelig også op til finalerne i "Den Store Bagedyst" og "Vild med dans".

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden