Lørdag, 14. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary glæder sig over noget helt særligt: Gudskelov for det!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
For kronprinsesse Mary er det en stor glæde, at man i Danmark har fokus på at hjælpe børn, unge og ældre med specielle problemer.

Kronprinsesse Mary vari en af hovedrollerne til Hjerteforeningens og Børnehjertefondens legatuddeling i København forleden.

Mary var på scenen i Palmehaven på Hotel D’Angleteterre, og her gav hun udtryk for, hvor glad hun er for, at man i Danmark gør alt, hvad der kan gøres for at redde liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg går altid herfra med ny, spændende viden og et optimistisk syn på fremtiden i kampen mod hjertesygdom i Danmark. Og igen i dag har jeg fået bekræftet, at vi har noget særligt herhjemme – noget vi skal værne om og noget, vi skal udvikle. Vi har nemlig et exceptionelt dygtigt forskermiljø. Et miljø, der hvert eneste år rykker grænserne for, hvad vi troede muligt. Vi har forskere, der hele tiden prøver nye grænser af, sagde kronprinsessen og fortsatte.

Kronprinsesse Mary hyldede forskerne

- Forskere, der tænker langsigtet, og som hver dag kæmper for at nå et lille stykke tættere på det store gennembrud. Det er nemlig små og store gennembrud, der kommer os alle til gode, og som redder liv.

Og gudskelov for det, lød det blandt andet fra kronprinesse Mary.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden