29. dec. 2012
Af af Jan Bergman

Kronprinsesse Mary har fået ny kammerjomfru

Kronprinsesse Mary smilte til BILLED-BLADETs fotograf på vej ud efter e-skills konferencen.
Kronprinsesse Mary smilte til BILLED-BLADETs fotograf på vej ud efter e-skills konferencen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det var en tårevæddet kronprinsesse Mary, der tidligere på året tog afsked med kammerjomfru Tina Jørgensen - nu er en ny fundet.

Mindre end to måneder efter kongelig kammerjomfru Tina Jørgensen død, har kronprinsesse Mary nu fundet en aflyser til rollen.

Ifølge Se og Hør er valget faldet på Lise Møller Jensen, der lige som sin forgænger forlader jobbet som påklæder for Linie 3 for at tage sig af husholdningen i de royale gemakker.

Lise Møller Jensen skal i sit nye kongelige job hjælpe kronprinsesse med blandt andet klargøring af kronprinsessens garderobe, blandt andet ved officielle begivenheder i udlandet.

Skal aflaste kronprinsesse Mary i det daglige

I det daglige skal hun lette kronprinsessens travle tilværelse med at stå for husholdningen og andre private gøremål. Hendes rolle bliver blandt andet at lette tilværelsen for Mary, der jo også har travlt med sine fire kongelige børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Lise Møller Jensen har de seneste 25 år arbejdet indenfor teaterbranchen bl.a. som regissør, og de seneste ti år har hun slået sine folder på Pantomimeteateret i Tivoli, skriver Se og Hør.

Læs mere om: