29. nov. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary har noget på hjerte

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
December måned nærmer sig, og det er vigtigt, at vi passer på hinanden. Kronprinsesse Mary havde forleden noget helt særligt på hjerte.

Ved et virtuelt topmøde om unges trivsel under covid-19 holdt kronprinsesse Mary forleden en tale med fokus på trivsel midt i en svær tid.

Hverdagen under pandemien kan nemlig ikke mindst være svær for unge, når blandt andet fritidsaktiviteter, studielæsegrupper og sociale aktiviteter er sat på hold.

Kronprinsesse Mary med opfordring til unge

Kronprinsessen opfordrede unge til at forsøge at holde øje med alle de positive aspekter af tilværelsen.

Også i en tid præget af restriktioner og udfordringer af den triste slags.

- Når man bliver ældre, har man oplevet meget. Man har haft gode tider og dårlige tider, og man har haft sorger og glæder. Man har lært, at det er nuancen, der gør livet så fantastisk. Jeg kan godt sætte mig ind i, at I lige nu tænker, at en del af jeres vigtige ungdom er taget fra jer og tag det, jeg siger nu, for hvad det er – alle de oplevelser vi har i livet, gode eller dårlige, former os og er med til at gøre os til den, vi er, siger kronprinsessen og forsætter.

Ungdommen kan forlænges

- De udfordringer, som corona har bragt med sig, kan I måske en dag se tilbage på som en tid, der var med til at forme jer og give jer flere af livets nuancer. Men inden da er jeg sikker på, at I kommer til at opleve lige præcis det, der er meningen, I skal. Om det så betyder, at I er nødt til at forlænge ungdommen lidt i den anden ende.

Læs mere om: