Kronprinsesse Mary har sagt nej tak til Oprah Winfrey

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Talkshow-dronningen over dem alle Oprah Winfrey inviterede forgæves kronprinsessen.

Den store talkshow-stjerne Oprah Winfrey er ikke vant til, at folk siger nej til at møde hende, men i Danmark må hun sande, at der er andre interesser i spil end den øjeblikkelige verdensberømmelse, et besøg i hendes talkshow giver.

Oprah og hendes store stab af medarbejdere kontaktede hoffet og spurgte, om de kunne få Mary - eller en anden fra den kongelige familie - med i TV-showet. Oprahs talkshow ses af millioner af mennesker i USA og vises desuden i det meste af verden - også i Danmark - så det ville være en kæmpe reklame for Danmark. Oprah ved selvfølgelig, at kronprins Frederik stiller op til Den Internationale Olympiske Komité, og hun ville derfor også gerne have mødt ham. Men Frederik holder lav profil, indtil valget til komiteen finder sted næste fredag, så han har heller ikke været interesseret.

Oprah Winfrey kommer fra Chicago, der håber at blive værtsby for OL i 2016, og det er for at støtte den ansøgning, at hun er kommet til København. I den forbindelse ville det være en sensation at få Mary med i showet, for en dansk kongelig hos Oprah ville næsten med sikkerhed betyde, at Chicago ville vinde som værtsby.

Men det lugter lidt for meget af politik, og det holder de kongelige sig altid langt fra. Derfor sagde Mary nej, da der kom en forespørgsel om at medvirke i showet. Og resten af den kongelige familie fulgte trop.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden