Torsdag, 26. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary hjemme fra Amalienborg: Taler som en dronning

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Kaspar Wenstrup
Kronprinsesse Mary har holdt en tale fra sit kontor på Amalienborg, og som en sand dronning leverer Mary sit budskab midt i denne svære tid.

Ved et virtuelt topmøde om unges trivsel under Covid-19 blev der i dag, torsdag den 26. november, vist en video med en tale leveret af kronprinsesse Mary fra sit hjemmekontor i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary optrådte med stor værdighed

Kronprinsessens indsats var en dronning værdig, og hun leverede budskabet på værdig og stærk vis.

Hverdagen under corona-pandemien kan være svær for unge, når der har været lukket ned for blandt andet fritidsaktiviteter, studielæsegrupper samt sociale aktiviteter af enhver slags.

Kronprinsessen ved skrivebordet

Dette tog Mary fat på i talen, som blev filmet på hendes hjemmekontor i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor Mary sad ved sit skrivebord og talte til de unge.

- Det er igennem de seneste måneder blevet meget tydeligt for mig, hvor vigtigt det er at tale om trivsel blandt de unge, og om hvad vi kan gøre for at forhindre mistrivsel, sagde Mary og fortsatte.

- Mødet med de unge har bekræftet mig i, at vi kan være stolte af vores unge, for de har så meget på hjerte.

Vigtigt at støtte

For kronprinsesse Mary var det vigtigt at støtte de mange unge, som har det svært af mange forskellige grunde

- Jeg kan godt forstå at I er trætte af corona og restriktioner. Det er vi alle. Det vi går igennem lige nu føles som det forsømte forår, der bare bliver ved. I starten troede vi, at det ville vare et par måneder, og det var til at overskue. Nu efter ni måneder oplever vi, hvad man kunne kalde corona-fatigue. Men vi skal holde ud. Der er håb for os alle, lød det fra kronprinsessen, der også havde dette at sige:

- Jeg glæder mig på jeres vegne til det her er slut og I kan udfolde jer lige så frit, som I har brug for.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden