9. jun. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary hyggede sig til jubilæumsfest i baggården

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Der var både bevægende taler, hurra-råb og ægte afslappet hygge på programmet, da kronprinsesse Mary deltog i Baglandets 20-års jubilæumsfest, som foregik i en baggård i København.

Kronprinsesse Mary var en meget populær æresgæst til Baglandet Københavns 20-års jubilæumsreception.

Baglandet er et mødested og rådgivningscenter for unge og voksne, der har været anbragt som børn. Baglandet tilbyder blandt andet socialt samvær, rådgivning og samtaler omkring arbejde, uddannelse, økonomi og sociale relationer.

Kronprinsesse Mary droppede talen

Kronprinsessen var til stede under jubilæumsreceptionen, som foregik i en grøn baggård midt i den gamle del af København.

Det var egentlig meningen, at hun skulle holde en tale. Det blev dog ændret med kort varsel. I stedet for talen ønskede Mary at bruge tiden på at tale ansigt til ansigt med nogle af de mange andre gæster, hvoraf flere var tidligere anbragte børn eller unge og såkaldte baglændere.

27 FLOTTE BILLEDER: Kronprinsesse Marys smukke hvide stil

Natasha fik en selfie med Mary

Ved receptionen blev der sat fokus på vilkårene for tidligere, nuværende og kommende anbragte. Og Mary fik sig en god snak med blandt andre Natasha på 33 år.

Natasha var selv en af dagens talere, og hun gjorde et stort indtryk på kronprinsessen.

Efter det officielle program med taler og hurra-råb var overstået, blev der blandt andet tid til, at Natasha fik taget en selfie med Mary.

Læs mere om: