27. jan. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary hyldede helt særlig kvindelig profil

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Birger Storm
Kronprinsesse Mary uddelte årets Women's Board Award til en af dansk erhvervslivs stærke kvindelige stjerner.

Det handlede om kvindelige rollemodeller, da kronprinsesse Mary holdt tale og overrakte pris ved Women's Board Award-arrangementet hos firmaet AIG på Frederiksberg. Mary blev i øvrigt selv introduceret som en royal rollemodel af de allermest bemærkelsesværdige, og kronprinsessen levede virkelig op til de flotte ord, selv om hun virkede en smule benovet over rosen.

- Nu er der virkelig pres på, sagde Mary og holdt så tale om kvinder i danske bestyrelser og om dagens vinder af Women's Board Award-prisen, TDC's administrerende direktør Pernille Erenbjerg.

Går forrest

- Årets vinder har adskillige gange vist, at hun går forrest, når de svære betydninger skal tages, sagde kronprinsessen, da hun på vegne af juryen læste begrundelsen for valget af Pernille Erenbjerg som modtager af prisen.

Mary til reception med Line Baun

Herefter stillede Mary og Erenbjerg op til vinderfoto på scenen. Efter det officielle program var overstået, var der netværksreception, hvor Mary og andre markante navne som TV-værten Line Baun Danielsen og TV2-direktør Merete Eldrup hyggede sig.

VIDEO: Kronprins Frederik åbnede lynhurtigt østers for kronprinsesse Mary

https://imgix.billedbladet.dk/woman_board_award_mary0009.jpg
Foto: Birger Storm

Læs mere om: