Kronprinsesse Mary i Bellahøj Svømmehal

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Når Danmarks stærkeste svømmere kæmper om kvalifikation til De Olympiske Lege, vil kronprinsesse Mary heppe på dem. Det sker ved Danish Open i Bellahøj.
Kronprinsesse Mary er vild med konkurrence-svømning, som hun i sin tid selv dyrkede i Australien. Og når det har med Olympiske Lege at gøre, er den royale protektor i Dansk Svømmeunion gerne til stede på tilskuerpladserne i hallen. Således tager Mary på fredag en tur til Bellahøj Svømmestadion for at følge Danmarks stærkeste vandatleter i kamp for at kvalificere sig til De Olympiske Lege i Rio de Janeiro til sommer.
 
 

Stjerner i bassinet

Bellahøj Svømmestadion samler Danmarks mest markante navne til Danish Open. Her får Mary og de mange andre tilskuere mulighed for at følge stjernerne Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen, Mie Østergaard Nielsen og Viktor Bromer, når de crawler, butterfly'er, samt ryg- og brystsvømmer for kvalifikation til de Olympiske Lege, Europamesterskaberne samt Europæiske Juniormesterskaber.
 
 

Kronprinsesse Mary støtter "Alle skal lære at svømme"

Senest kronprinsessen var en tur svømmehallen  for at sætte fokus på et Dansk Svømmeunion-arrangement var for lidt over et år siden. Dengang var hun særdeles veloplagt, da der blev sat fokus på ”Alle skal lære at svømme”-projektet i Kildeskovshallen i Gentofte.
 
Kongelige haletudser
I den forbindelse holdt hun en tale, i hvilken hun fortalte lidt om sin egen barndom med leg i vand og om vigtigheden af, at alle lærer at svømme. Hun fortalte også om sine egne børns særlige oplevelser som kongelige haletudser – et udtryk som børnenes farmor, dronning Margrethe, har opfundet. 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden