Kronprinsesse Mary i elegant kjole til stor begivenhed i Paris

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Danmarks kronprinsesse Mary vakte berettiget opsigt, da hun var med til at kaste glans over stor begivenhed i den franske hovedstad Paris.

Kronprinsparret var i fin form, da de deltog i et flot ”meet and greet”-arrangement med danske virksomheder ved den nye triumfbue, La Grande Arche, i Frankrigs skønne hovedstad Paris.

Kronprinsesse Mary i kongeblå kjole

Kronprinsesse Mary var et hit i elegant kongeblå midikjole med fine hvide detaljer i skørtet og på ærmerne, da hun og kronprins Frederik indledte det tre dage erhvervsfremstød i den franske hovedstad.

Kjolen, der har markant udskæring, trekvartlange ærmer og knaplukning foran, er designet af Ole Yde og syet af Birgit Hallstein.

Mens fotograferne knipsede løs nikkede flere mode-interesserede lokale anerkendende på kasketten, da Mary førte sig frem med stil og ynde i det udsøgte design og let på tå i stiletter.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

En forrygende start for Mary og Frederik

Mary og Frederik er i dag og de næste par dage i  Frankrig som spydspidser for et erhvervsfremstød.

Kronprinsparret fik sammen med erhvervsdelegation bestående af omkring 50 virksomheder og erhvervsorganisationer en forrygende indledning på det danske fremstød i Paris.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden