30. jan. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary i eventyrland

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/45258.jpg
Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Kronprinsessen besøgte The Jewellery Room på en travl fredag formiddag ved modefestivalen i København. Mary var æresgæst til åbningsfest i et eventyrligt smukt showroom på H.C. Andersen Slottet ved Tivoli.

Et af den københavnske modefestivals højdepunkter var uden tvivl, da Danish Fashion Institute, The Danish Jewellers Association og Goldmind Communication fredag formiddag slog dørene op til The Jewellery Room på H.C. Andersen Slottet ved Tivoli, hvor kronprinsesse Mary var æresgæst.

Kronprinsessen blev til åbningsfesten i det eventyrligt smukke showroom modtaget af to af hovedkræfterne bag arrangementet - Pernille og Charlotte Møbjerg.

Også Pernilles datter Esther på tre år og Charlottes tre år ældre datter Esmeralda var med til at sørge for, at Mary fik en varm velkomst til H.C. Andersen Slottet.

LÆS OGSÅ: Mary så sin favoritdesigner

Mary: Jeg har glædet mig

The Jewellery Room præsenterede 20 smykkemærker, herunder de danske giganter Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen, Pandora og Shamballa Jewels samt de lidt smallere danske designere Orit Elhanati og Marlene Juhl Jørgensen.

- Jeg har glædet mig meget til at se det hele, sagde kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET, inden hun tog hul på sin tur rundt til de forskellige montrer med smykke-håndværk af allerhøjeste karat.

LÆS OGSÅ: Mary om unge designere: De er så dygtige

Travl dag

Kronprinsessen kom direkte til Jewellery Room fra et besøg ved et modeshow i Øksnehallen og skulle på en travl fredag fra smykke-eventen videre til Forum for at se på herremode.

Marys arbejdsdag rundes efter planen af med en sen eftermiddagsopgave, Womens Board Award-arrangementet hos PFA Pension i Nordhavnen.

https://imgix.billedbladet.dk/the_jewellery_room_-_00114.jpg
Kronprinsesse Mary med Pernille og Charlotte Møbjerg samt deres døtre Esther og Esmeralda
Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET

Læs mere om: