Tirsdag, 17. maj 2016 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary i fuld gang fra morgenstunden

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Klokken var kun lidt over otte, da kronprinsesse Mary ankom til endnu en travl dag på kvindekonferencen Women Deliver.

Morgenen var kold og blæsende, da kronprinsesse Mary ankom til endnu en dag med et tætpakket program på den store, internationale kvindekonference Women Deliver, som hun er protektor for.

Med et friskt blik og et dejligt smil gik hun med hurtige skridt ind i Bella Center til sit første møde "A Girl's and Women's Lens on the SDG's".   Plenumet handlede om FN's nye verdensmål og blandt talerene var Melinda Gates, gift med Microsofts medgrundlægger Bill Gates.   På mødet offentliggjorde Melinda Gates, at Gates Foundation vil bruge 80 millioner dollars på at indhente mere data om piger og kvinder ud fra tanken "Make women count".

Prinsesse Benedikte til morgenmøde

Resten af dagen venter der kronprinsesse Mary en lang række relevante og spændende arrangementer og møder om piger og kvinders sundhed, rettigheder og trivsel.   Tidligere på morgenen deltog også prinsesse Benedikte i et morgenmøde på konferencen som protektor for World Diabetes Foundation.   Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden