5. apr. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary i hovedrollen i Paris

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20161006_jsu3916_copy_34.jpg
Foto: Jesper Sunesen
Til topmøde i Paris var kronprinsesse Mary i en af hovedrollerne. Hun holdt blandt andet en stærk tale.

Kronprinsesse Mary var en af de helt store profiler torsdag, da man åbnede topmødet OECD Global Forum on Development i Frankrigs hovedstad, Paris.

Mary indledte dagen med et møde med OECD-generalsekretær Angel Gurria og var senere i fint selskab med mange politikere og virksomhedsledere, som satte fokus på og drøftede en række udfordringer og diskuterede løsninger med fokus på at styrke kvinder og unge lederes rettigheder og muligheder på den internationale scene.

Marys tale blev vel modtaget

I sin tale ved åbningsbegivenheden satte kronprinsessen i høj grad fokus på særlig kvinders rettigheder og muligheder for at gøre en forskel på den globale scene.

Den royale tale blev vel modtaget på den store dag i Paris, hvor man overordnet talte om at fremme målsætninger, der vil forbedre den økonomiske og sociale velfærd for befolkningen verden over.

Holdt tale i Paris og Strasbourg

Også sidste år var kronprinsessen til topmøde i paris, hvor hun holdt tale, og tidligere i år besøgte Mary Strasbourg, hvor hun i Europa Parlamentet gjorde et stort indtryk på talerstolen.

Læs mere om: