Kronprinsesse Mary i smukt genbrug på dansk-amerikansk festaften

Foto: Martin Høien
På en festlig aften i Moltkes Palæ i København bar kronprinsesse Mary en kjole, hun første gang vakte opsigt i under royal fødselsdagsfejring i Norge.

Kronprinsesse Mary så helt fantastisk ud og lyste op i lys gallarobe på en vejrmæssigt trist og mørk oktober-aften, da hun sammen med kronprins Frederik ankom til festmiddag i anledning af American Chamber of Commerce's 20-års jubilæum.

Den fornemme gallamiddag, som fik royalt besøg, fandt sted i smukke rammer i Moltkes Palæ i Dronningens Tværgade midt i København bare få hundrede meter fra Amalienborg.

Foto: Martin Høien

Kronprinsesse Mary i genbrug fra Oslo-fest

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik så friske ud, selvom de samme dag var landet i Danmark efter et par dage med tronskiftefest for kejserparret i Japan.

Marys kjole er en Erdem-model, som hun bar første gang til stor royal fest i Oslo Operaen for to år siden.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dejlige blomster

I Oslo i 2017 bar kronprinsessen Erdem-kjolen med det udsøgte blomsterprint på en mørk og regnfuld dag, der på mange måder mindede om oktober-aftenen i kvarteret ved Amalienborg på den dansk-amerikanske jubilæumsaften. I Oslo så Mary smuk ud i Erdem-roben i anledning af Norges kong Harald og dronning Sonjas fælles 80-års fest.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden