Kronprinsesse Mary i St. Petersborg

Danmarks kronprinsesse på arbejde i Rusland. Mary var i højt humør da hun skulle åbne udstillingen "De Vilde Svaner" i St. Petersborg.

Danmarks kronprinsesse på arbejde i Rusland. Mary var i højt humør da hun skulle åbne udstillingen "De Vilde Svaner" i St. Petersborg.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
BILLED-BLADET er taget med kronprinsesse Mary, der er på arbejde for svigermor i Rusland.

Filmen "De vilde Svaner" har efterhånden gået sin sejrsgang på alle kontinenter og i dag kom turen så til St. Petersborg i Rusland, hvor Danmarks kronprinsesse havde fået æren af at åbne udstillingen og filmen.

Kronprinsessen havde set frem til endnu et besøg i byen og til at repræsenterer Danmark - og ikke mindst sin svigermor, Dronningen, som sammen med filmmanden Jakob Jørgensen er hovedkraften bag eventyret frit efter H. C. Andersens univers. Dronningen har både lavet decoupager og kostumer til filmen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Udstillingen vises på Heremitagen, som er en del af Vinterpaladset. Et af verdens allerstørste kunstmuseer.

- At udstillingen nu kan vises her, bekræfter endnu engang de stærke bånd, som der er mellem Rusland og Danmark, fortalte kronprinsessen, som inden åbningen holdt en tale til pressemødet, som havde sat hen ved 100 pressefolk i stævne.

Senere var der reception på det luksuriøse Hotel Grand Europa, hvor prins Henriks æresmedalje blev givet til Nick Vince, øverste direktør for Rockwool i Rusland.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden