Mandag, 7. december 2015 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary imponeret af modige børn

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Henrik Petit/TV 2
I TV 2-udsendelsen ”Julemærkehjemmet – Kampen for en god barndom”, der blev vist mandag aften, var kronprinsesse Mary tydeligt imponeret over børnene, som hun syntes var modige. – Hun er rigtig sød, sagde 14-årige Laura efter mødet med den kongelige gæst, der kom helt tæt på både Laura, Emma-Sophie og Lucas.
For børnene på Julemærkehjemmet Kildemose i Nordsjælland var det en ekstraordinært stor oplevelse at få besøg af kronprinsesse Mary. Det var helt tydeligt for alle, der så med på TV2 mandag aften og oplevede mødet mellem børnene Laura, Emma-Sophie og Lucas samt kronprinsesse Mary i dokumentaren ”Julemærkehjemmet – Kampen for en god barndom”. Emma-Sophie tog med en buket blomster varmt imod kronprinsessen, der følte sig velkommen fra start.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stor betydning

I udsendelsen talte Mary både med Lucas, 12, om hans vægttab og med de to piger Laura, 14, og Emma-Sophie, 10, om deres udfordringer med ringe selvværd og ændring af livsstil og kostvaner. Samtalen kronprinsessen og pigerne imellem var dokumentarens absolutte højdepunkt og viste, hvor stor betydning Marys tilstedeværelse havde for hendes unge veninder.

Mary stillede spørgsmål

- Hvordan holder man fast i det, man skal, spurgte kronprinsessen den 10-årige Emma-Sophie, da hun sad på en bænk og talte med pigerne. - Man skal bare sætte fokus på maden og motionen, og man skal bare ville det, og hvis man ikke vil det, burde man jo ikke have været heroppe, svarede Emma-Sophie, hvorefter Laura og Mary talte sammen.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Tak for støtten

-Tak fordi du ville lytte til os, sagde Laura til Mary efter deres samtale. Det rørte kronprinsessen dybt, og hun kom med en venlig opfordring. – Husk at tro på jer selv, fordi I er så dejlige. I er modige piger, kom det fra Mary, som dermed sørgede for at få selvtilliden til at vokse i Laura og Emma-Sophie.

Mary roste børnene

- Det er ret fedt at få at vide, at vi er modige. Hun er rigtig sød, sagde Laura om sin kongelige gæst i TV 2-dokumentaren om børnene på Kildemose.

GALLERI: Kronprinsparrets børn har det sjovt i sneen (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden