25. apr. 2017
Af Ken Richter

Kronprinsesse Mary imponeret over nyt familiehus

Kronprinsesse Mary
Foto: Lars Aarø/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary gav sig god tid til at tale med syge børn og deres familier, da hun besøgte TrygFondens Familiehus i Aarhus.

Kronprinsesse Mary var dagens bedste medicin, mens hun besøgte TrygFondens Familiehus ved Aarhus Universitetshospital i Skejby.

For en stund var al sygdom glemt, mens kronprinsessen var på besøg og kom rundt i hele huset, hvor hun gav sig god tid til at tale med børn, forældre, personale og frivillige.

Kronprinsesse Mary til fødselsdag

Dagen var også speciel på den måde, at familiehuset kunne fejre femårs fødselsdag, og dengang var det også kronprinsesse Mary, der indviede huset.

Når der nu igen var fornemt kongeligt besøg, var anledningen, at Trygfondens Familiehus blev udvidet med 10 nye familieværelser, så der nu er 22 af slagsen.

Familier i trygge rammer

Åbningen af det nye afsnit klarede kronnprinsessen med den gyldne saks, som hun klippede den farverige og strikkede snor over med.

- Familierne har en svær tid i deres liv. Derfor er det dejligt at se, at de her er i trygge rammer, og at der er blevet plads til endnu flere familier, sagde kronprinsessen om sit indtryk af dagens populære besøg.

SE OGSÅ: 23 KÆRLIGE BILLEDER: Mor og datter - Mary og Isabella

Kronprinsesse Mary
Foto: Lars Aarø/BILLED-BLADET

Læs mere om: