Mandag, 24. august 2015 — af af John Lautrup

Kronprinsesse Mary indvier nyt sygehus: Positiv oplevelse

Kronprinsesse Mary klipper båndet, mens regionrådsformand Jens Stenbæk og sundhedsminister Sophie Løhde kigger glade på.
Kronprinsesse Mary klipper båndet, mens regionrådsformand Jens Stenbæk og sundhedsminister Sophie Løhde kigger glade på.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det var en tydelig imponeret kronprinsesse Mary, der mandag klippede det røde bånd over ved indvielsen af det nye psykiatrisygehus i Slagelse.

Kronprinsesse Mary klippede mandag snoren til et splinternyt sygehus i Slagelse.

- Det er mig en stor glæde at erklære psykiatrisygehuset i Slagelse for indviet, sagde en smilende kronprinsesse, inden hun med en guldsaks skar det røde bånd i to.

Der er tale om et psykiatrisygehus på 44.000 kvadratmeter i "absolut verdensklasse", som det lød fra den stolte regionsformand i Region Sjælland, Jens Stenbæk.

Kronprinsesse Mary: Alt er gennemtænkt

Og Mary var da også tydeligt imponeret efter snoreklipningen og den efterfølgende rundvisning på hospitalet, hvor alle de mest moderne virkemidler og nyeste principper indenfor behandling af psykiatriske patienter er inddraget i arkitekturen.

- Det har været en meget positiv oplevelse. Alt er så nyt og innovativt. Sygehuset er fremtidssikret, fordi alt er så gennemtænkt. Stort tillykke til Region Sjælland, sagde Mary ved besøgets afslutning. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden