Tirsdag, 8. marts 2016 — af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary: Kampklar på Vega på Vesterbro

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Der var kongelig kampgejst på plakaten, da man tog hul på fejringen af kvindernes kampdag på Vesterbro i København med Mary i hovedrollen.
Det var en kronprinsesse på en helt klar mission, der ankom til spillestedet Vega på Vesterbro i København klokken 18.45 tirsdag aften. Kronprinsessen virkede klar til at gøre sit ypperste for markere kvindernes internationale kampdag ved KVINFO’s fest.

Flot modtagelse

Mary blev modtaget i Vega-foyeren af en komité bestående af blandt andre blomsterpigen Hanna fra Marokko. Den kongelige gæst hilste venligt og veloplagt på fotografer og journalister samt andre, der var mødt op for at se hendes ankomst. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Fokus på Marys sag, Women Deliver

Derefter kom kronprinsessen hurtigt indenfor for at overvære åbningen af festforestillingen, hvor der blandt andet skulle sættes fokus på den store internationale kvindekonference Women Deliver, som kronprinsesse Mary er protektor for og som afvikles i Bella Center i København fra 16. til 19. maj.

SE BILLEDERNE:

GALLERI: Mary og Frederik viser kærligheden i Grønland (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden