Kronprinsesse Mary kan glæde sig til kæmpe fest

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Der bliver fuld fart på i København, når en helt unik udgave af Copenhagen Pride løber af stablen med kronprinsesse Mary i en af hovedrollerne.

Kronprinsesse Mary har i mange år haft fokus på kampen for menneskerettigheder. 

I den forbindelse skal hun om ti dage holde tale ved Copenhagen Pride Week, som er Danmarks største årligt tilbagevendende menneskerettigheds-begivenheder.

Copenhagen Pride Week er en kæmpe fest af internationale dimensioner, og den løber af stablen fra den 17. til den 23. august i København.

Mary bliver dermed del af en herlig fest med masser af andre store navne og med mange tilskuere.

Mary med i stort og festligt show

Kronprinsessen får en bærende rolle i begivenheden, da hun bliver hovedtaler ved en særlig event i løbet af Copenhagen Pride-festdagene, som afvikles helt efter corona-restriktionerne.

Kronprinsessens tale kan opleves i forbindelse med et stort og festligt show lørdag aften den 22. august kl. 19.45-21.45, hvor en lang række danske LGBTI+-artister optræder med musik og sang.

En fortryllende maggiterning

- Vores udendørs koncerter på Rådhuspladsen kan i år ikke gennemføres, med et stort fysisk publikum, men vi har udnyttet de tekniske muligheder til at skabe skab en fortryllende maggiterning i én koncert med nogle af de kunstnere, som skulle have spillet i ugen, fortæller forperson Lars Henriksen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye billeder og kan læse alt om kronprins Frederiks sejltur med Mikkel Beha Erichsen ombord på skibet Wallenberg.

Du kan også komme med på opdagelse i dronning Margrethes nye køkkenhave, og så er Janni Spies’ datter blevet gift.

BILLED-BLADET nr. 33
Foto: Aller Foto

BILLED-BLADET nr. 33

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden