Onsdag, 12. august 2020 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary kan glæde sig til kæmpe fest

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Der bliver fuld fart på i København, når en helt unik udgave af Copenhagen Pride løber af stablen med kronprinsesse Mary i en af hovedrollerne.

Kronprinsesse Mary har i mange år haft fokus på kampen for menneskerettigheder.

I den forbindelse skal hun om ti dage holde tale ved Copenhagen Pride Week, som er Danmarks største årligt tilbagevendende menneskerettigheds-begivenheder.

Copenhagen Pride Week er en kæmpe fest af internationale dimensioner, og den løber af stablen fra den 17. til den 23. august i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary bliver dermed del af en herlig fest med masser af andre store navne og med mange tilskuere.

Mary med i stort og festligt show

Kronprinsessen får en bærende rolle i begivenheden, da hun bliver hovedtaler ved en særlig event i løbet af Copenhagen Pride-festdagene, som afvikles helt efter corona-restriktionerne.

Kronprinsessens tale kan opleves i forbindelse med et stort og festligt show lørdag aften den 22. august kl. 19.45-21.45, hvor en lang række danske LGBTI+-artister optræder med musik og sang.

En fortryllende maggiterning

- Vores udendørs koncerter på Rådhuspladsen kan i år ikke gennemføres, med et stort fysisk publikum, men vi har udnyttet de tekniske muligheder til at skabe skab en fortryllende maggiterning i én koncert med nogle af de kunstnere, som skulle have spillet i ugen, fortæller forperson Lars Henriksen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye billeder og kan læse alt om kronprins Frederiks sejltur med Mikkel Beha Erichsen ombord på skibet Wallenberg.

Du kan også komme med på opdagelse i dronning Margrethes nye køkkenhave, og så er Janni Spies’ datter blevet gift.

BILLED-BLADET nr. 33
BILLED-BLADET nr. 33
Foto: Aller Foto

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden