Torsdag, 25. februar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary kastede glans over forskerfest

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
På Glyptoteket i København var kronprinsesse Mary med til at fejre fem af Danmarks bedste forskere, der modtog EliteForsk Prisen 2016.

Kronprinsesse Mary sørgede torsdag eftermiddag med masser af overskud for at kaste maksimal glans over en stor forskerfest på Ny Carslberg Glyptoteket midt i København.

Mary var sammen med forskningsminister Esben Lunde Larsen æresgæster til EliteForsk Konferencen 2016, hvor der både blev budt på flere spændende indlæg om forskning samt holdt et par taler om vigtigheden af at dedikere sig til forskningens mange forskellige felter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dagens højdepunkt

Dagens højdepunkt var overrækkelsen af EliteForsk Priser, som gik til et fantastisk femkløver bestående af Mette Thomsen, David Lassen, Peter Lodahl, Petar Popovski og Liv Hornekær. Hver forsker modtog 1,2 millioner kroner.

Drømmehold på scenen

Kronprinsesse Mary og minister Lunde Larsen overrakte priserne til de fantastiske fem, og efterfølgende stillede man op til et ægte drømmeholdsfoto.

Efter at alt det officielle var overstået, blev der tid til at tale lidt over et glas vin eller vand, og kronprinsessen blev ganske længe og nød eftermiddagen med de mange forskere.

Efter en berigende oplevelse på Glyptoteket forlod kronprinsessen stedet på samme måde, som hun kom - smilende.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden