15. maj. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary kaster glans over international begivenhed

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Med stil gjorde kronprinsesse Mary sin entré til DR Koncerthuset, hvor et særligt topmøde med internationale deltagere finder sted i denne uge.

På en skøn morgen i København tog kronprinsesse Mary hul på et par travle mødedage ved Copenhagen Fashion Summit, hvor temaet bæredygtighed i tøjindustrien er på dagsordenen.

Ved ankomsten til DR Koncerthuset på Amager blev Mary modtaget af Eva Kruse, som er CEO og president for Global Fashion Agenda. Mary og Eva poserede kort for fotograferne, inden kronprinsessen gik på scenen.

Marys døtre skal arve tøj

Med en fin tale sørgede kronprinsesse Mary for, at den internationale konference Copenhagen Fashion Summit fik en fornem indledning.

Kronprinsessens budskab var klart. Vi skal alle tænke mere på miljøet, når vi forbruger produkter fra tøj- og modeindustrien. For nylig var Mary inde på samme emne i et stort interview i magasinet IN. Her fortalte kronprinsessen blandt andet, at hendes egne døtre skal arve kronprinsessens tøj.

Mary kom også ind på, at hun og resten af kronprinsfamilien gør, hvad de kan for at skåne miljøet så meget som muligt.

https://imgix.billedbladet.dk/m3.jpg
Foto: Martin Høien

Fin middag på Amalienborg

Kronprinsesse Mary tog faktisk allerede torsdag aften på sin og kronprinsens 15 års bryllupsdag hul på Copenhagen Fashion Summit med en middag i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Mary bød velkommen til flere store aktører indenfor bæredygtig mode. Blandt gæsterne var Eva Kruse og formand for Global Fashion Agenda Niels Eskildsen.

Læs mere om: