4. nov. 2018
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary klar til dejlig søndagsudflugt med familien

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary til Hubertusjagt med sine børn sidste år.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary tager denne gang både sin mand, kronprins Frederik, og parrets fire børn med til årets Hubertusjagt i Dyrehaven nord for København.

Der venter kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt deres fire dejlige børn, prins Christian, 13, prinsesse Isabella, 11, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på syv år, forrygende oplevelser, når de søndag overværer den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven.

Omkring 150 ryttere deltager i år, og kronprinsfamilien har derfor mange flotte heste, de kan beundre under arrangementet.

Spændende afslutning

Kronprinsfamilien ankommer allerede om morgenen i fornemme hestevogne, der såkaldte kapervogne, til Eremitageslottet, hvorfra de har et godt overblik over dagens aktiviteter.

Jagten er omkring 11 km lang med 32 forhindringer, og rigtig spændende bliver det med det afsluttende opløb, som en gruppe ryttere og heste har kvalificeret sig til.

Dagens højdepunkt

Højdepunktet vil derefter uden tvivl være, når kronprinsesse Mary efterfølgende overrækker den nye H.K.H. Kronprinsesse Marys ærespræmie til dagens vinder.

Kronprinsparret og deres børn flere gange tidligere overværet Hubertusjagten fra balkonen på Eremitageslottet, hvor de har hygget og haft det sjovt med hinanden.

Glæd dig til den spændende reportage og de mange herlige billeder af kronprinsparret og deres børn i Dyrehaven i næste nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: