16. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary klar til travle dage i New York

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Det bliver et par begivenhedsrige dage for kronprinsesse Mary, når hun er i New York for at deltage i FN's generalforsamling.

Kronprinsesse Mary skal i den kommende uge en tur til New York City i USA for at deltage i en række arrangementer i forbindelse med FN's generalforsamling, hvor hun blandt andet skal holde et par vigtige taler.

På den første arbejdsdag i New York er kronprinsesse Mary en af de prominente gæster ved Women Deliver-receptionen, hvor der følges op på maj måneds store konference i København.

Møder Meyer på Grand Central Station

Kronprinsessen runder sit New York-besøg af med at deltage i en rundvisning i Claus Meyers nordiske madhal "Great Northern Food Hall", der åbnede i juni og ligger i Grand Central Station. Efter turen til madhallen skal kronprinsessen spise frokost med statsminister Lars Løkke Rasmussen og Claus Meyer.

Se videoen: Kronprinsesse Mary kæmpede for hjertesag i New York

I selskab med unge ledere og Kristian Jensen

For kronprinsesse Mary er et af de vigtigste punkter på USA-turen, når hun skal holde tale ved FN's Befolkningsfonds særlige begivenhed til fremme for kvinders, mænds og børns ret til sundhed og velfærd.

Kronprinsesse Mary deltager også i et møde med fokus på ungt lederskab. Til mødet "World Leaders, Young Leaders" er kronprinsessen i selskab med blandt andre udenrigsminister Kristian Jensen.

SE BILLEDERNE: 16 smukke smil fra kronprinsesse Mary

Læs mere om: