Lørdag, 4. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary kommer med sød opfordring

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Arkivfoto: Martin Høien
For kronprinsesse Mary er det vigtigt at sætte fokus på temaer, der kan hjælpe mennesker med særlige udfordringer. Det har kronprinsessen netop gjort med en hilsen til os alle.

Kronprinsesse Mary har taget hul på et 2020 med mange oplevelser og udfordringer i vente.

Mary vil fortsat via sit arbejde med Mary Fonden sætte fokus på vigtige temaer og problematikker som for eksempel ensomhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Små ting er vigtige

Mary har i forbindelse med årsskiftet sendt en sød hilsen til danskerne med en særlig opfordring til os alle:

-Det er vigtigt, at vi husker os selv på, at små ting også kan gøre en forskel: Måden, vi møder mennesker på. Om vi kigger et andet menneske i øjnene. Om vi møder hinanden med positive forventninger.

Hilsen fra kronprinsessen

Sådan lyder det i Marys søde opfordring, og den kommer i forlængelse af den jule- og nytårshilsen, kronprinsessen leverede på Mary Fondens hjemmeside.

Her skrev Mary blandt andet følgende:

-En lille gestus kan være det, der gør den store forskel for et andet menneske. En hånd, der rækker ud, et øre der lytter, eller en skulder der støtter.
Hvis vi tør give lidt af os selv, uanset om vi er en del af fællesskabet eller ej, kan vi alle bidrage til, at flere føler sig set, hørt og inkluderet.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du læse meget mere om Kronprinsesse Mary og resten af kronprinsfamilien, der netop har nydt skønne dage sammen i Danmark, inden de nu er taget videre til Schweiz.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden