Mandag, 28. november 2022 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary lægger planer for 2023: Det bliver et godt år

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Jesper Sunesen
Kronprinsesse Mary holdt i sidste uge et større møde på Amalienborg, hvor der blandt andet blev lagt planer for næste år.

Der venter kronprinsesse Mary et spændende år i 2023 som formand for Mary Fonden.

Således holdt hun sammen med kollegaer fra fonden i torsdags et større møde i sit mødelokale hjemme i Frederik den 8.s Palæ på Amalienborg, hvor de gennemgik både planer for næste år, en stor lancering på fredag samt teksten til det årlige julekort til alle samarbejdspartnere. 

Kronprinsesse Mary
En koncentreret kronprinsesse Mary ved torsdagens møde.
Foto: Mary Fonden
Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary ved torsdagens møde sammen med Mary Fondens direktør Helle Østergaard og kommunikationschef Bodil Liv Holm. 
Foto: Mary Fonden

"Stort og småt bliver vendt på vores ugentlige møder med H.K.H. Kronprinsessen 📜

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I denne uge var dagsordenen lang. Vi er ved at lægge sidste hånd på årsplanen for 2023.

Det tegner til at blive endnu et begivenhedsrigt og travlt år i Mary Fonden. Vi skal bl.a. lancere og udbrede nye projekter, offentliggøre ny viden om alle vores områder og deltage i events både i og udenfor Danmark. 2023 bliver et godt år 🎉

Men inden året er gået, står vi i denne uge overfor en stor lancering af Fællesskabsmålingen sammen med @TrygFonden. Vi vendte derfor undersøgelsens resultater og Kronprinsessens tale.

Der blev også tid til at beslutte teksten til det årlige julekort til alle vores samarbejdspartnere 🎄

Vi sætter altid en ære i at sige et stort tak for året, der er gået, til alle dem, der hver dag bidrager til at bekæmpe vold, få bugt med ensomhed og forebygge mobning." skriver Mary Fonden på deres Instagram mandag. 

Kronprinsessen deltager fredag morgen i lanceringen af "Fællesskabsmålingen II" med Mary Fonden og TrygFonden i København.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden