Torsdag, 5. maj 2016 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary: Læs alt om det nye, flotte hårsmykke

kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary.

Foto: AOP
Kronprinsesse Mary fik mange beundrende blikke, da hun bar et utrolig fint hårsmykke til kong Carl Gustafs store gallamiddag på det kongelige slot i Stockholm.
Mens mange af de kongelige, kvindelige gæster til kong Carl Gustafs fødselsdagsgallamiddag på Stockholms Slot havde sat håret op med et diadem, valgte kronprinsesse Mary sin helt egen stil.   Kronprinsesse Mary så både feminin og elegant ud med et hårsmykke i de løsthængende, mørke lokker fra den danske smykkedesigner Charlotte Lynggaard for Ole Lynggaard Copenhagen.    Hårsmykket består af blade i 18-karat rød- og rosaguld og er dekoreret med diamanter.   Mors Dag gave: Køb 12 numre af BILLED-BLADET og få 2 biografbilletter   Det er et unika-smykke som har været inspiration til Ole Lynggaard Copenhagen LEAVES kollektion.   LÆS MERE: Vild med kronprinsesse Mary  

Kronprinsesse Mary bar smukke øreringe

  Dertil bar kronprinsesse Mary et par unikke øreringe i 18-karat rødguld dekoreret med citriner, mabe perler, hvide og grå månesten og lange rutilkvarts-dråber.    Øreringene var ligeledes designet af Charlotte Lynggaard for Ole Lynggaard Copenhagen.   

Har brugt designeren før 

  Firmaet Ole Lynggaard Copenhagen står også bag det såkaldte ”Midnatsdiadem”, som kronprinsesse Mary tidligere har båret.    Det kostbare smykke er også kreeret af Charlotte Lynggaard og lavet af sølv, oxideret sølv, 18-karat lys rosa hvidguld, pecialslebne månesten i knopform og brillant-paverede knopper.   Ole Lynggaard Copenhagen blev udnævnt til Leverandør til Det Kongelige Danske Hof i 2008.     

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden