Kronprinsesse Mary luftede Grace på dejlig dag

Den nye kongelige bordercollie Grace hyggede sig i det smukke efterårsvejr forleden. Kronprinsesse Mary forevigede en helt særlig situation med kronprinsfamiliens elskede vovse.

Den friske luft og det til tider smukke efterårsvejr kan lokke de fleste mennesker udenfor i denne tid.

Kronprinsesse Mary var selv på spadseretur i det fri forleden nær Amalieborg, hvor hun og kronprinsen sammen med deres fire børn nyder familielivets glæder.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Med sig havde Mary kronprinsfamiliens firbenede frænde - bordercollie-tæven Grace.

Mary på efterårstur i blæst og solskin

Ved Kastellet bare fem minutters gang fra Frederik VIII's Palæ midt i København lagde Grace sig ned på et leje af de blødeste efterårsgule blade og kiggede lige ind i kronprinsessens kameralinse.

Mary knipsede og forevigede den søde situation med et dejligt billede, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe.

- Søndagstur - efterårsfarver, blæst og solskin, lød billedteksten forfattet af Mary, der lagde det skønne billede ud på de sociale medier, hvor kommentarerne hurtigt strømmede ind. 

Grace er den sødeste hund

Det blev blandt andet bemærket, at Grace, som kronprinsfamilien fik efter tabet af deres første hund Ziggy, har vokset sig stor meget hurtigt, og så var alle også enige om, at hunden er fantastisk sød, og det er dejligt at se vovsen nyde det skønne, solrige efterårsvejr på den særlige dag.

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Både danske og udenlandske royale fans er alt i alt begejstrede for at se Marys seneste pletskud af hunden Grace.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden