2. nov. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary luftede Grace på dejlig dag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-51863_2.jpg
Den nye kongelige bordercollie Grace hyggede sig i det smukke efterårsvejr forleden. Kronprinsesse Mary forevigede en helt særlig situation med kronprinsfamiliens elskede vovse.

Den friske luft og det til tider smukke efterårsvejr kan lokke de fleste mennesker udenfor i denne tid.

Kronprinsesse Mary var selv på spadseretur i det fri forleden nær Amalieborg, hvor hun og kronprinsen sammen med deres fire børn nyder familielivets glæder.

Med sig havde Mary kronprinsfamiliens firbenede frænde - bordercollie-tæven Grace.

Mary på efterårstur i blæst og solskin

Ved Kastellet bare fem minutters gang fra Frederik VIII's Palæ midt i København lagde Grace sig ned på et leje af de blødeste efterårsgule blade og kiggede lige ind i kronprinsessens kameralinse.

Mary knipsede og forevigede den søde situation med et dejligt billede, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe.

- Søndagstur - efterårsfarver, blæst og solskin, lød billedteksten forfattet af Mary, der lagde det skønne billede ud på de sociale medier, hvor kommentarerne hurtigt strømmede ind.

Grace er den sødeste hund

Det blev blandt andet bemærket, at Grace, som kronprinsfamilien fik efter tabet af deres første hund Ziggy, har vokset sig stor meget hurtigt, og så var alle også enige om, at hunden er fantastisk sød, og det er dejligt at se vovsen nyde det skønne, solrige efterårsvejr på den særlige dag.

Både danske og udenlandske royale fans er alt i alt begejstrede for at se Marys seneste pletskud af hunden Grace.

Læs mere om: