Kronprinsesse Mary med Christian og Isabella i Ilva

kronprinsesse Mary og børnene prins Christian og prinsesse Isabella

kronprinsesse Mary og børnene prins Christian og prinsesse Isabella

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Mens kronprins Frederik var optaget med IOC, tog kronprinsesse Mary børnene med på møbel-shopping.

Overraskelsen har været stor for de kunder der havde valgt at bruge lørdag formiddag i Ilva, for pludselig dukkede kronprinsesse Mary med prins Christian og prinsesse Isabella op i bolighuset.

Mens kronprins Frederik var optaget i IOC-sammenhæng, havde Mary valgt at tilbringe lørdag formiddag med, at kigge på møbler i bolighuset Ilva i Lyngby, skriver eb.dk.

Det kongelige følge gjorde ikke meget postyr af sig og i første omgang var der da heller ikke mange der bemærkede den kongelige tilstedeværelse, skriver eb.dk.

Mary gik rundt og flittigt noterede ned på en blok, når der var et møbel der fangede hendes interesse, og imens havde både Christian og Isabella travlt med at kravle rundt og prøvesidde møblerne i bolighuset.

Om de nøje udvalgte møbler på Marys blok skal til Kancellihuset i Fredensborg, eller måske en tur ind på kronprinsparrets snart nyrenoverede bolig i Frederik VIII's palæ, kan vi ikke afsløre her, men det er ikke første gang Mary har vist interesse for sortimentet i Ilva.

I 2002 kunne BILLED-BLADET berette, hvordan Mary fik møbleret sin lejlighed på Langelinie, med møbler indkøbt fra samme Ilva i Lyngby.

Den gang var Mary faldet for en mahogni-seng, en blød hvid stofsofa og seks spisebordsstole, og det hele blev leveret med varevogn på Langelinie matriklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden