Fredag, 13. november 2015 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary møder Danmarks tennisdronning

Kronprinsesse Mary og Caroline Wozniacki.
Kronprinsesse Mary og Caroline Wozniacki.
Foto: Birger Storm/All Over/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og Caroline Wozniacki mødes på KBs indendørs tennisbaner til Børnehjælpsdagens store arrangement.

Det er således to store stjerner, der deltager i støtte-eventen i KBs indendørs baner, hvor der skal svinges ketsjere i en god sags tjeneste.

Kronprinsesse Mary går som protektor for Børnehjælpsdagen på banen ved et stort støttearrangement, hvor hun får fornemt selskab. Det sker tirsdag 24. november i København. 

Danmarks ukronede tennisdronning Caroline Wozniacki vil også være til stede ved begivenheden, hvor der skal svinges med ketsjeren i den gode sags tjeneste.

Mary og Caroline Wozniacki sætter med deres deltagelse i arrangementet blandt andet et velfortjent fokus på de 12.000 unge, der er anbragt uden for hjemmet.

Efterfulgte dronning Ingrid

Siden 2005 har kronprinsesse Mary været protektor for Børnehjælpsdagen. Hun efterfulgte dronning Ingrid, der som ung kronprinsesse blev protektor for organisationen og var det i 52 år frem til sin død. Der er en stærk tradition for kongehusets interesse i Børnehjælpsdagens særlige arbejde. En tradition der blev taget hul på fra royal side helt tilbage i 1904.

Skal skynde sig

Kronprinsesse Mary må i øvrigt håbe, at en eventuel opvisningskamp mod Caroline Wozniacki ikke kommer ud i en langvarig tiebreak’er. Kronprinsessen skal således skynde sig fra Børnehjælpsdag-eventen til en prisuddeling på den franske ambassade på Kongens Nytorv midt i København.

På ambassaden deltager Mary som protektor for Maternity Foundation ved overrækkelse af The French Embassy’s Prize For Human Rights.

GALLERI: Caroline Wozniackis stil

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden