Kronprinsesse Mary møder Oscar-vinder i København

kronprinsesse Mary i New York.

kronprinsesse Mary i New York.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I august skal kronprinsesse Mary være med til at åbne den store TV-festival i København. I den forbindelse møder hun en Oscar-vinder med fast base i Australien.

Kronprinsesse Mary skal være med til at kaste glans over Copenhagen TV Festival, der afvikles på Tivoli Hotel & Congress Center, når hun deltager i den stort anlagte Opening Night den 16. august. Ifølge planen skal kronprinsessen i den forbindelse møde Oscar-vinder Jane Campion. Den newzealandsk-fødte stjerneinstruktør, der bor i Sydney i Australien, er bedst kendt for sit filmiske mesterværk "The Piano" fra 1993. Campion vandt i øvrigt også en Bodil-pris for "The Piano".

 

Jane Campion præsenterer ny serie for kronprinsesse Mary

Når Jane Campion møder kronprinsesse Mary i København, vil hun præsentere de første to afsnit af den australske kriminalserie "Top of The Lake: China Girl". Krimiseriens første sæson er helt tilbage fra 2013, og den tiltrak sig med det samme stor opmærksomhed.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mary skal følge mystisk sag i Sydney

Der er stor sandsynlighed for, at kronprinsesse Mary har fulgt Campions TV-serie om den kvindelige detektiv Robin Griffin, som i sæson 1 arbejdede på en sag om en forsvunden, gravid 12-årig pige i New Zealand. Sæson 2, som Mary til Copenhagen TV Festival altså skal

præsenteres for indledningen af, foregår i Sydney i Australien, hvor Robin Griffin sættes på sagen, da en uidentificeret, asiatisk kvinde findes dræbt på den berømte Bondi Beach. Der er nok ingen tvivl om, at den krimi-interesserede kronprinsesse Mary af mere end én årsag glæder sig til at deltage i den største event i TV-branchen i Danmark.

VIDEO: Sommer-chic Mary til dåbsfest

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden