Søndag, 2. juli 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary møder Oscar-vinder i København

kronprinsesse Mary i New Yor
kronprinsesse Mary i New York.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I august skal kronprinsesse Mary være med til at åbne den store TV-festival i København. I den forbindelse møder hun en Oscar-vinder med fast base i Australien.

Kronprinsesse Mary skal være med til at kaste glans over Copenhagen TV Festival, der afvikles på Tivoli Hotel & Congress Center, når hun deltager i den stort anlagte Opening Night den 16. august. Ifølge planen skal kronprinsessen i den forbindelse møde Oscar-vinder Jane Campion. Den newzealandsk-fødte stjerneinstruktør, der bor i Sydney i Australien, er bedst kendt for sit filmiske mesterværk "The Piano" fra 1993. Campion vandt i øvrigt også en Bodil-pris for "The Piano".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Jane Campion præsenterer ny serie for kronprinsesse Mary

Når Jane Campion møder kronprinsesse Mary i København, vil hun præsentere de første to afsnit af den australske kriminalserie "Top of The Lake: China Girl". Krimiseriens første sæson er helt tilbage fra 2013, og den tiltrak sig med det samme stor opmærksomhed.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Mary skal følge mystisk sag i Sydney

Der er stor sandsynlighed for, at kronprinsesse Mary har fulgt Campions TV-serie om den kvindelige detektiv Robin Griffin, som i sæson 1 arbejdede på en sag om en forsvunden, gravid 12-årig pige i New Zealand. Sæson 2, som Mary til Copenhagen TV Festival altså skal

præsenteres for indledningen af, foregår i Sydney i Australien, hvor Robin Griffin sættes på sagen, da en uidentificeret, asiatisk kvinde findes dræbt på den berømte Bondi Beach. Der er nok ingen tvivl om, at den krimi-interesserede kronprinsesse Mary af mere end én årsag glæder sig til at deltage i den største event i TV-branchen i Danmark.

VIDEO: Sommer-chic Mary til dåbsfest

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden