Kronprinsesse Mary mødte sundhedseksperter

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Lars H. Laursen

En række af verdens førende sundhedseksperter blev udnævnt til ambassadører for Healthcare DENMARK i kongeligt selskab af kronprinsesse Mary.

Tirsdag, 28. oktober 2014 - af Sofie Spies, Elvira Hebel og Marianne Singer

Kronprinsesse Mary mødte tirsdag eftermiddag ind til en reception i Børsens smukt dekorerede bibliotekssal for at deltage i Healthcare DENMARKs udnævnelse af deres nye ambassadører.

Ambassadørnetværket består af førende sundhedseksperter fra Storbritannien, USA og Tyskland, dog var kun otte ud af tolv i stand til at møde op på grund af sygdom eller travlhed.

Derefter gik kronprinsesse Mary straks igang med at holde en tale, der handlede om ambassadørnetværket, og hvad det kan bruges til, og om at folk i den danske sundhedssektor skal holde kontakt med deres internationale kollegaer og dele viden.

Efter at kronprinsesse Mary, som har været protektor for Healthcare DENMARK siden starten for halvandet år siden, og ambassadørerne havde stillet op til foto, gav kronprinsessen sig god tid til at tale med de forskellige ambassadører.

Kronprinsessen så som sædvanlig elegant ud, og bar i dagens anledning en kortærmet mørkegrå kjole og dertil sorte lakstiletter.