Kronprinsesse Mary mødte unge med sorg

Kronprinsesse Mary besøger \

Kronprinsesse Mary besøger "Børn, Unge & Sorg". I baggrunden hofdame Tanja Doky.

Foto: Krestine Havemann
Kronprinsessen mødte frivillige og unge med kompliceret sorg under et orienteringsbesøg hos sin nye protektion "Børn, Unge & Sorg".

- Det var en stærk oplevelse, forklarede kronprinsesse Mary, efter at hun tirsdag havde været inde og besøge sin nye protektion "Børn, Unge & Sorg" i indre København.

Under det flere timer lange visit, hvor hun blev orienteret om rådgivningsstedet, nåede hun både at møde frivillige og være med i en terapigruppe for unge med kompliceret sorg.

Men besøget havde ikke kun gjort stort indtryk på kronprinsessen, men også på værterne i "Børn, Unge & Sorg", der efterfølgende lagde en begejstret besked på deres Facebook-side:

- Vi havde en helt fantastisk dag med vores protektor H.K.H. Kronprinsessen i går. Kronprinsessen mødte bl.a. vores frivillige og var med i en terapigruppe for unge med kompliceret sorg. Det var en stor oplevelse for alle. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde!

"Børn, Unge & Sorg" rådgiver børn og unge op til 28 år, som lever med alvorligt syge forældre eller søskende, eller som har mistet forældre eller søskende efter alvorlig sygdom, selvmord eller ulykke.

Kronprinsesse Mary var selv kun 25 år, da hendes mor, Henrietta Donaldson, døde efter en hjerteoperation, og ensomheden, der fulgte med sorgen, var enorm:

- Det var, som om verden fortsatte, og jeg stod stille, har hun tidligere forklaret.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden