16. jun. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary nød at være sammen med dronning Elizabeth

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/18.03084161.jpg
Foto: All Over/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary fik sludret med storbritanniens dronning Elizabeth, da de sammen med flere andre kongelige var til det berømte hestevæddeløb på Royal Ascot Racecourse.
Det var et sandt kongeligt topmøde, der fandt sted på Roayl Ascot-hestevæddeløbsbanen, da Danmark kronprinspar mødtes med det meste af den britiske, kongelige familie. Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Mary i godt selskab

Det så bestemt ud til, at kronprinsesse Mary nød at være i selskab med sine kongelige, engelske kolleger anført af dronning Elizabeth. Netop dronning Elizabeth elsker hestesport, og hun overværer så mange af sæsonens store galopderby-væddeløb, som hendes tid tillader det. For kronprinsesse Mary, må det have været helt specielt at møde dronningen Elizabeth, da hun jo også er regent for Australien, der er Marys hjemland. Men mødet mellem de to kongelige kvinder så ud til at være hyggeligt og mon ikke de fik vekslet nogle ord om heste, der jo også har Marys store interesse. SE BILLEDERNE: Fantastiske billeder af kronprinsesse Mary til Royal Ascot Stærke bånd Årets store derby på Ascot-banen løber over flere dage, og Mary og Frederik fik en fantastisk oplevelse i selskeb med dronning Elizabeth og hendes familie. I det hele taget markerer det danske besøg, at der er stærke bånd mellem vores og det britiske kongehus, hvor uofficielle gæster fra andre landes kongehuse bestemt ikke hører til hverdagen.
https://imgix.billedbladet.dk/mittamtam-banner2.png

Ankom i hestevogn

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ankom til Ascot-banen i hestevogn i selskab med dronning Elizabeths yngste søn, prins Edward, og hans hustru, grevinde Sophie af Wessex. Mary og Frederik så skarpe ud med fine hatte på. Frederik var helt ifølge etiketten høj i hatten. Mary så fantastisk ud i rød-orange kjole.
https://imgix.billedbladet.dk/8.19364044.jpg
Foto: All Over/BILLED-BLADET

Læs mere om: