Kronprinsesse Mary ønskede glædelig jul på Amalienborg

Kronprinsesse Mary og direktør for Mary Fonden, Helle Østergaard. 

Kronprinsesse Mary og direktør for Mary Fonden, Helle Østergaard. 

Foto: Steen Brogaard for Mary Fonden
Kronprinsesse Mary var smuk i julerødt, da hun som formand for Mary Fonden bød på dejlig julegløgg og æbleskiver i Frederik VIII's Palæ.

Kronprinsesse Mary havde kun lige været hjemme et par timer, før hun var vært ved et hyggeligt julearrangement på Amalienborg torsdag eftermiddag.

Godt et døgns tid forinden befandt kronprinsesse Mary sig stadig i Indonesien, hvor hun var på officielt besøg for at sætte fokus på seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder samt markere de diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Indonesien.

En fast tradition

Sidste programpunkt i Indonesien havde kronprinsesse Mary således onsdag klokken 13.00 og allerede godt et døgn efter var den flittige kronprinsesse så klar til at byde indenfor i hjemlige rammer.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at kronprinsesse Mary som formand for Mary Fonden sammen med sine nærmeste medarbejdere i fonden inviterer samarbejdspartnere hjem til Frederik den 8’s Palæ til en julereception.

Duftende gløgg

Under det stemningsfulde arrangement var der også i år god tid til at ønske hinanden glædelig jul og få en god snak om året der gik. 

Duftende julegløgg og velsmagende æbleskiver var med til at få julehumøret helt i top hos både den kongelige vært og de mange gæster.   

Kronprinsesse Mary får sig en snak med Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær for Red Barnet:

Foto: Steen Brogaard for Mary Fonden

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden