Kronprinsesse Mary ønskede ny minister tillykke

Kronprinsesse Mary og Eva Kjer Hansen.

Kronprinsesse Mary og Eva Kjer Hansen.

Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary var ét stort forstående smil, da hun i formiddag mødte den nyudnævnte minister for bl.a. Ligestilling, Eva Kjer Hansen til en konference om ligestilling - mindre end et døgn efter at ministeren var udnævnt

Mindre end et døgn efter være blevet udnævnt til minister for Ligestilling, Nordisk samarbejde og fiskeri, var den nyudnævnte minister Eva Kjer Hansen i arbejdstøjet, endda som vært for en stor international konference.

 
Eva Kjer Hansen modtog i den anledning kronprinsesse Mary foran Eigtveds Pakhus i København, hvor kronprinsessen skulle holde tale og åbne konferencen.
 
- Tillykke med det nye job, sagde  kronprinsesse Mary straks hun steg ud af bilen og sammen med ministeren gik ind til konferencen, der er startskuddet for en ny europæisk strategi for ligestilling. 
 
Danmark har for tiden formandskabet i Europarådets Ministerkomité, så derfor agerede minister Eva Kjer Hansen vært, i samarbejde med Europarådets Ligestillingskommission.

Konferencen blev live-streamet til de 47 medlemslande, og efter at tv-værten Abdel Aziz Mahmoud havde budt velkommen gav han ordet til kronprinsesse Mary, der holdt en spændende og engageret tale om ligestilling mellem kvinder og mænd.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Derefter talte også Eva Kjer Hansen for de godt 200 repræsentanter fra de 47 medlemslande, der skal arbejde sammen i de kommende tre dage.

Kronprinsesse Mary deltog kun i åbniingen, for hun skulle direkte i lufthavnen og flyve til Seattle i USA, hvor hun i morgen skal stå i spidsen for et dansk kunst og kulturfremstød. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden