Lørdag, 31. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary ønsker alle et godt nytår: Vi har brug for noget helt særligt!

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Steen Brogaard/Mary Fonden
Kronprinsesse Mary har markeret årets afslutning med en særlig hilsen til danskerne, og Mary retter en særlig tak til alle, der støtter deres medmennesker.

– Om lidt bliver 2022 til 2023, og det er tid til at se tilbage på det forgangne år. 2022 blev året, hvor vi næsten kom ud af den skygge, som corona havde kastet på hele verden. Året var dog ikke ret gammelt, da pandemien blev afløst af en krig her i Europa. At være vidne til krigens rædsler er voldsomt og har påvirket os alle på den ene eller anden måde, lyder det fra kronprinsesse Mary som indledning på “Året, der gik 2022” fra Mary Fonden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsessen ser som frontfigur i Mary Fonden tilbage på et år med mange udfordringer og vigtige projekter 

Det har blandt andet været opløftende at se, at så mange har vist deres støtte til det ukrainske folk.––

Kronprinsessen med varm nytårshilsen

– I Mary Fonden besluttede vi helt særligt at støtte de ukrainske børn gennem Børns Vilkårs indsamling til børnetelefonerne i Ukraine samt Børns Vilkårs arbejde med at støtte ukrainske børn, der kommer til Danmark og ringer til Børnetelefonen. Vi er glade for, at donationen har bidraget til, at ukrainske børn har et sted at ringe hen, hvor de bliver hørt og kan få nogle konkrete, gode råd i den svære situation, de står i – både i Ukraine og i Danmark, kommer det fra kronprinsessen, der sidst i sin beretning om 2022 sætter fokus på ensomhed og ønsker alle et godt nytår.

– Vi bekæmper ensomhed, når vi samles i trygge og åbne fællesskaber, der bygger på den tillid og omsorg, vi alle har brug for, lyder det fra Mary, der takker alle dem, der møder denne tid med åbenhed over for mennesker i deres nærhed.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden