Onsdag, 5. september 2012 — af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og Frederik dybt berørte ved kransenedlægning

Kronprinsesse Mary
Flot så det ud da Danmarks kronprinspar med Frederik i fuld uniform og Mary i sort faconsyet kjole deltog ved kransenedlægning på Kastellet.
Foto: Martin Høien/BILLDE-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprinsen var i deres stiveste puds, da de her til morgen deltog ved kransenedlægning på Kastellet i København.

Kronprinsparret var onsdag morgen til stede, da der på Kastellet i København var kransenedlægning ved monumentet over Danmarks internationale indsats efter 1948.

Mary var på plads før sin mand på eksercér-pladsen ved kastellet. Flot så hun ud med elegant hat og et sæt i en til begivenheden passende afdæmpet farve.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort efter kronprinsessens ankomst gjorde kronprins Frederik sin entré i en flot uniform.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Før Mary og Frederik lagde en krans ved monumentet over danske soldaters indsats rundt om i Verden, holdt Udenrigsminister Villy Søvndal en tale og ærede i den de danske soldater, der betalte den højeste pris og aldrig vendte hjem i live. Talen gjorde et dybt indtryk på kronprins Frederik, der måtte synke ordene fra Udenrigsministeren sammen med en stor klump i halsen.

Også kronprinsesse Mary så dybt berørt ud, da hun sammen med sin mand rejste sig efter talen og gik hen mod monumentet, knælede og lagde en krans til ære for de faldne.

En smuk symbolsk højtidelighed, der gik lige i hjertet på alle de mange soldater og menige københavnere, der overværede ceremonien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden