8. sep. 2014
Af Jan Bergman

Kronprinsesse Mary og Frederik forbereder rejse til Canada

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Inden den nært forestående rejse til Canada, afholder kronprins Frederik og kronprinsesse Mary reception på Amalienborg.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik aflægger den 17. - 19. september 2014 officielt besøg i Canadas hovedstad Ottawa samt i Toronto for at stå i spidsen for et dansk erhvervsfremstød.

Se billederne:
Mary og Frederik viser kærligheden

Men inden da afholder kronprinsparret en reception med Canadas ambassadør i Danmark i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg. Det sker tirsdag den 9. september kl. 15.00.

Under besøget vil Kronprinsparret deltage i en række erhvervs- og kulturaktiviteter, som har til formål at styrke relationerne mellem Danmark og Canada samt partnerskaberne mellem danske og canadiske virksomheder.

Se billederne:
Marys mange frisurer 2014

Kronprinsparret skal blandt andet sætte fokus på samhandel inden for sundhed, fødevarer, arkitektur og grønt byggeri, samt design og mode. Omkring 80 danske virksomheder og organisationer deltager i eksportfremstødet. Kronprinsparret deltager desuden i en række seminarer og arrangementer inden for sundhedssektoren.

Også en af kronprinsesse Marys hjertesager får opmærksomhed, når kronprinsparret overværer et arrangement mod mobning på en lokal skole. Mobning er et af de helt store indsatsområder i Mary Fonden.

Se billederne:
Så dejlige er tvillingerne Vincent og Josephine

Det er ikke første gang, at kronprinsparret rejser til Canada sammen. Senest fulgtes de til De Olympiske Vinterlege i Vancouver i 2010, hvor kronprins Frederik for første gang var af sted som IOC-medlem.

GALLERI: Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys bryllup

Læs mere om: