30. sep. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og Frederik glæder sig til stor fest i Aalborg

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Lars Horn
For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er et af årets højdepunkter den store prisfest, når Kronprinsparrets Priser 2018 løber af stablen. I år skal Mary og Frederik til Aalborg for at fejre dansk kultur.

Kronprinsparrets Priser afholdes hvert år i skiftende danske byer, og i år vender prisuddelingen tilbage til Aalborg.

Lørdag den 24. november vil kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gå på scenen til en af årets store prisfester. Mary og Frederik indtager scenen i Musikkens Hus, hvor de ved en festlig TV-transmitteret begivenhed hædrer fremragende præstationer inden for kunst og kultur og sociale indsatser.

Festede med Thomas Helmig

For et par år siden blev Kronprinsparrets Priser også afholdt i Aalborg. I den forbindelse var blandt andre Thomas Helmig på scenen for at optræde.

Efter det store show var der champagne-reception i Musikkens Hus. Her skålede Mary og Frederik med Helmig og alle andre medvirkende.

Mary og Frederik overrækker vigtige priser

Kronprinsparrets Priser 2018 bliver som de foregående år en festlig aften med kunstneriske indslag centreret om kronprinsparrets overrækkelse af fire priser.

Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparret Sociale Pris bliver først afsløret i Musikkens Hus den 24. november, mens de to stjernedryspriser bliver offentliggjort i tiden op til prisuddelingen.

Se her, hvem der tidligere har vundet den prestigefyldte pris:

Galleri: Kronprinsparret og tidligere prisvindere

Læs mere om: