16. jul. 2011
Af af Ken Richter

Kronprinsesse Mary og Frederik på tur med tvillingerne

Der var stor interesse for kronprinsparret og deres tvillinger på dåbsdagen.
Der var stor interesse for kronprinsparret og deres tvillinger på dåbsdagen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Når Dannebrog sidst i august sejler rundt til havnebyer i det jyske, er der en ekstra oplevelse i kølvandet på kongeskibet.

De kongelige tvillinger, Vincent og Josephine, er nemlig med om bord, når kronprinsparret er på deres ugelange sommertogt. Sådan er planerne på nuværende tidspunkt, bekræfter hoffet.

Når kongeskibet mandag 22. august stævner ind i Skagen Havn, bliver det første chance for at se kronprinsparrets mindste, der ikke har været vist frem, siden de kom hjem fra Rigshospitalet og senere til deres barnedåb. Når sommertogtet begynder, vil tvillingerne være knapt ni måneder gamle, og det er derfor sandsynligt, at de stolte forældre ved indsejlingen vil stå med deres små guldklumper på armen, når kronprinsparret fra broen på skibet vinker til publikum på Skagen Havn.

Tvillingerne kommer dog ikke med deres mor og far rundt i det daglange program, som er planlagt for besøget i Skagen. Et program der i øvrigt er skruet sammen på samme måde, som når regentparret sejler rundt i landet på sommertogt. Efter Skagen fortsætter kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deres sejltur til Hanstholm og Hirtshals, inden togtet slutter i Aarhus, hvor de skal åbne festugen.

Alt tyder på, at prins Christian og prinsesse Isabella ikke er med deres forældre og små søskende, fordi de skal være sammen med deres nye kammerater i skolen og børnehaven.

Læs mere om: