23. jul. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og Frederiks romantiske aften

Kronprinsparret var i godt humør og sommerligt dress, da de ankom til den romantiske restaurant i bjergene.
Kronprinsparret var i godt humør og sommerligt dress, da de ankom til den romantiske restaurant i bjergene.
Foto: Lars Laursen
Selv om det meste har drejet sig om at tage sig kærligt af deres fire børn, er der også blevet tid til andet. BILLED-BLADET mødte Mary og Frederik, da de spiste middag på en romantisk restaurant i bjergene.

Det var selvfølgelig familiesamværet og hyggen med de nære venner, som var det allervigtigste for kronprinsparret, da de tog hul på sommerferien ved at tage med børnene Christian, Isabella og tvillingerne Josephine og Vincent til Frankrig og Château de Cayx. Der blev nu også tid til andet end at passe børn og pjaske i swimmingpoolen på de varme franske dage i Cahors-området, hvor vinmarker, floder, bjerge og dybe dale maler de smukkeste billeder kilometer efter kilometer.

En af de luneste aftener i det franske benyttede Mary og Frederik til at bestille bord til klokken 20 på en af deres yndlingsrestauranter i regionen. Et sted, som både lokale og turister fra hele verden besøger for at nyde noget af den bedste mad, som området overhovedet kan byde på. En lille halv time forsinket ankom Mary og Frederik til den eksklusive restaurant beliggende med en skøn udsigt over dalen. Efter at have lagt børnene i seng var det nu tid til at nyde hinanden over fransk "cuisine extraordinaire" og et glas vin eller to. Kronprinsparret ankom glade og i sommerlige dress til restauranten.

Humøret var helt i top

Ved ankomsten sagde det veloplagte par "god aften" til BILLED-BLADETs udsendte og gik derefter i retning af deres bord, hvor der også var plads til deres australske venner, Hamish Campbell og fru Genevieve. På vej op mod restauranten havde kronprinsparret dog kun øje for hinanden. Frederik så stolt ud, da han med sin elskede gik mod bordet med den kridhvide dug og de ventende tjenere.

Frederik førte an, mens Mary i en smuk kjole og fine, grønne sko gik lidt bag ham, mens hun kærligt og let rørte ved hans arm. Mary havde et sjal med, for kronprinsparret og deres venner havde et par timer foran sig, og når solen gik ned, så faldt temperaturen til et næsten nordisk og dermed køligt niveau.

Der var dog masser af varme på netop denne aften på Mary og Frederiks yndlingsretaurant. Temperaturen var lun til langt ud på aftenen, solen skinnede, til den forsvandt bag bjergtoppen i vest, og de fire venners humør var helt i top, mens de nød de mange retter, den gode vin og en let dessert. Først sent vendte Mary, Frederik, Genevieve og Hamish hjem til Château de Cayx. Flere af feriedagene var, ligesom man er vant til herhjemme i Danmark, præget af overskyet vejr med regnbyger. Det så nu ikke ud til at genere feriegæsterne, der,
mens BILLED-BLADET var i Cahors-området hyggede sig gevaldigt både i solskin og i regnvejr.

Læs mere om: