Fredag, 30. september 2016 — af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik: Dansk lykke i Boston

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I Boston viste kronprinsparret de amerikanske værter, hvordan man ser ud, når man er to lykkelige, royale danskere i spidsen for en stor erhvervsdelegation.

Efter et par begivenhedsrige dage i Washington rejste kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med den danske erhvervsdelegation torsdag eftermiddag videre til Boston, hvor der om aftenen var forretningsmiddag i det smukke State Room.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

I forbindelse med begivenheden, der havde fokus på networking mellem danske og amerikanske forretningsfolk og beslutningstagere, blev der holdt flere taler. Den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, holdt en glimrende tale om sit liv i Boston sammenlignet med livet i Charlottenlund nord for København, hvor han bor med sin mand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs mere: Kronprins Frederik giver aldrig op

Kronprinsesse Mary: Dygtige og lykkelige i Danmark

Også kronprinsesse Mary gik på talerstolen. Hun henvendte sig i sin tale til især det amerikanske publikum og sagde blandt andet, at danskerne er ret beskedne, men at vi er dygtige og egentlig godt kunne sige det lidt mere til resten af verden.

(artiklen fortsætter under billedet)

Kronprinsesse mary, kronprins Frederik
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Mary benyttede lejligheden til at være alt andet end beskeden og fortælle, hvor dygtige vi er til mange ting i Danmark. Vi er blandt andet gode til at drive virksomheder og gode til at nyde livet. Danskerne er generelt lykkeligere end de fleste. forklarede Mary med et stort smil, der smittede. Alle andre smilede også. En af dem var kronprins Frederik, der helt tydeligt nød at høre sin kone på talerstolen.

Kronprinsparret viste i øvrigt til hele begivenheden oppe i State Room med udsigt over Boston, hvordan to meget lykkelige og stolte danskere ser ud, når man er spydspidser for en stærk dansk erhvervsdelegation bestående af 59 virksomheder med international gennemslagskraft.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden