Lørdag, 6. februar 2016 — af Trine Larsen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er ankommet til Tivoli

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er ankommet til Tivolis Koncertsal, for at støtte og bakke op om Danmarks Indsamlingen, der sendes live på DR 1 lørdag aften.
Kronprinsparret ankom halvanden time efter showets begyndelse, og de kom for at overvære lidt af showet sammen med de mange unge mennesker fra landets efterskoler, som var publikum i salen.

Årets TV-GULD: Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter!

Da kronprinsparret ankom blev de modtaget af DR's genraldirektør Maria Rørbye Rønn og generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist- Sørensen. Kronprinsessen så blændende ud i sort buksedragt med en smuk blondebluse, mens kronprins Frederik var i et blåt jakkesæt, hvid skjorte og slips.
Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

En af Marys hjertesager

Især for kronprinsessen, der er dybt involveret i fattige menneskers rettigheder, er aftenen helt speciel, og hun har flere gange rejst i de ekstremt fattige lande, som aftenens indsamling går til. VIDEO: Hurra for prinsesse Marie 40 år Kronprinsparret så da også ud til at glæde sig til aftenens mix af alvor og sjov, donationer og musik, sang og indsigt, og til at hilse på nogle af de mange kendte, som gør en forskel og river en aften ud af kalenderen for at hjælpe andre i dyb nød. Kronprinsparret har selv givet en stor donation til Danmarks Indsamlingen, idet de fredag lod vide gennem hoffet, at deres fond havde støttet indsamlingen, ligesom også regentparrets fond, Dronning Margrethe og Prins Henriks fond har givet et beløb. Lørdag under showet er det så blevet offentiggjort, at kronprinsparrets donation udgjorde 250.000 kroner.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys festlook 2015

Galleri: Kronprinsesse Marys festlook i 2015

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden