3. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er inviteret til fornem skibsmiddag

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Facundo Arrizabalaga / Scanpix
Kronprinsparret skal sammen med prins Joachim og prinsesse Marie nyde endnu en hyggelig aften, når de i Rio de Janeiro er inviteret til gallamiddag på Skoleskibet Danmark.

Kronprinsparret samt prinsesse Marie og prins Joachim er æresgæster ombord på Skoleskibet Danmark, hvor der onsdag aften brasiliansk tid er gallamiddag.

Skoleskibet ligger for anker i bugten ved Iate Clube do Rio de Janeiro og har en ekstraordinær vidunderlig udsigt ind til kysten og bjergene, der indrammer millionbyen så imponerende.

Sejles ud til skoleskibet

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt prinsesse Marie og prins Joachim ankommer i forbindelse med gallamiddagen på skoleskibet først til Rios fornemme yachtklub. Her vil brasiliansk og dansk presse taget imod dem.

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary havde en skøn dag i Rio

Og så sejles de kongelige gæster ud til skibet for at nyde en skøn aften i selskab med blandt andre generalkonsul Jens Olesen og flere erhvervsspidser.

Korsang på dækket

Underholdningen til gallamiddagen sørger DR Pigekoret for. Der er med andre ord lagt op til en uforglemmelig aften for de danske kongelige i Brasilien.

De næste dage bliver i det hele taget helt fantastiske for både kronprinsparret og prinseparret. Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik skal torsdag deltage i IOC Presidents Dinner, mens prinsesse Marie og prins Joachim samme aften skal til en særlig koncert med DR Pigekoret.

Fredag skal kronprinsparret sammen med prinsesse Marie og Joachim overvære den officielle olympiske åbningshøjtidelighed på Maracanã Stadion.

Læs mere om: