1. okt. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik: Farvel til USA for denne gang

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sidste dag af erhvervsfremstødet i USA benyttede kronprinsparret til at besøge Bostons fine State House, hvor kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blev modtaget som stjerner.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik rundede deres USA-besøg af med et besøg hos staten Massachusetts' guvernør Charlie Baker, der tog imod sine gæster i det fine State House i Boston.

Kronprinsparrets ankomst til State House var en oplevelse i sig selv. Masser af amerikanske mediefolk var til stede ved hovedtrappen op til State House, og i gaden foran bygningen var mange lokale samlet for at se de danske stjerner. Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik smilede og vinkede til Bostons indbyggere, og så gik de op ad trapperne til guvernøren og hans kone Lauren.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary spiste frokost hos guvernøren

Indenfor i den historiske bygning, som blandt andet indeholder mange smukke malerier, monumenter og minder om den amerikanske borgerkrig, gik kronprinsparret op til guvernørens kontor for at udveksle gaver, og så var der businesslunch for de kongelige, deres amerikanske værter og den danske erhvervsdelegation.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho9870_copy.jpg
Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Mary og Frederik nød udsigten

Efter frokosten var der kaffe, og i den forbindelse gik kronprinsparret sammen med blandt andre den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, ud på State House-balkonen for at trække frisk luft. Fra balkonen kunne Mary og Frederik nyde udsigten over en af Bostons grønneste parker, og forbipasserende kunne nyde synet af Danmarks kronprinspar på balkonen, hvor de så ud til at føle sig godt tilpas.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary i fantstiske nytårskjoler

Læs mere om: