7. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio de Janeiro

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik nød uforglemmelige dage sammen til OL

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160806-054748-3_38mb.jpg
Foto: Scanpix/BILLED-BLADET
Først var de til OL-åbningsceremoni på Maracanã Stadion, og dagen efter nåede de sammen at se de danske svømmere tage hul på Legene, og at Danmark fik sin første medalje.
Kronprinsparret har haft nogle forrygende dage i Brasilien, hvor de i Rio de Janeiro har sat fornem fokus på dansk kultur og erhvervsliv ved Den Danske Pavillon på Ipanema Stranden, og hvor de har været på besøg hos de danske OL-atleter i Olympic Village. Kulminationen på kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks dage sammen i Rio kom fredag aften, da parret var til olympisk åbningsceremoni på Maracanã Stadion.

Mary og Marie på stadion

Her kunne de nyde det danske holds indmarch ført an af tennisstjernen Caroline Wozniacki. Med til åbningsceremonien var også prinsesse Marie og prins Joachim, der ligesom Mary og Frederik havde en strålende aften på det legendariske stadion i Rio.

Dejlig dag med svømning og cykling

Lørdag var første konkurrencedag ved Legene i Brasilien, og her fortsatte festen faktisk for de danske royale sportsfans. Mary og Frederik var til svømning, hvor de så et par danske atleter, og mens kronprinsparret hyggede sig der, var prins Joachim og hans ældste sønner Nikolai og Felix til landevejscykling. De kunne følge Jakob Fuglsang træde i karakter på sin cykel og rulle over målstregen som olympisk sølvmedalje-vinder.

Ringede til Fuglsang

Kronprinsparret fik på svømmestadion en melding om sølvmedaljen, og det gjorde både Mary og Frederik glade. Kronprinsen skyndte sig at ringe til Fuglsang for at ønske den danske pedalatlet tillykke med medaljepræstationen. Senere lørdag måtte parret tage afsked med hinanden, da kronprinsesse Mary skullef lyve hjem til Danmark.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks søde OL-minder

GALLERI: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks søde OL-minder (Foto: ALLER MEDIA, Preben Søborg og AOP)

Læs mere om: