Tirsdag, 28. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik om deres støtte til dronningen i svær tid: Det er en selvfølge!

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
BILLED-BLADET mødte et veloplagt kronprinspar under deres besøg i Indien, hvor de har fuld fokus på at stå i spidsen for et stort dansk erhvervsfremstød. Du kan læse hele interviewet og få alle de flotte billeder fra Indien-turen i BILLED-BLADET torsdag.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er utroligt stolte af i disse dage at stå i spidsen for et dansk erhvervsfremstød i Indien med fokus på vores forslag til grønne løsninger indenfor vand og energi.

Det talte kronprinsparret engageret om, da Frederik og Mary i dag mødte BILLED-BLADET til et interview i New Delhi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsparret er glade for at hjælpe

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom også ind på, at de efter dronningens rygoperation for nylig naturligvis vil få en mere fremtrædende rolle i kongehuset i den kommende tid.

Kronprins Frederik fortæller til BILLED-BLADET, at dronningen har det godt efter operationen, og at det er hans pligt at træde til i denne tid, og samtidig er det en fornøjelse at hjælpe Majestæten.

Kronprinsessen supplerer kronprinsens ord med at sige, at "det er en selvfølge", at kronprinsparret støtter dronningen netop nu, hvor Majestæten skal i gang med genoptræning af ryggen efter operationen for nylig.

Du kan læse hele interviewet og få alle de flotte billeder fra Indien-turen i BILLED-BLADET torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden