2. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ser frem til årets prisfest

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til prisuddelingen i 2014
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til prisuddelingen i 2014.
Lars Horn / BILLED-BLADET
Lørdag aften er kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på scenen i Helsingør, hvor de overrækker Kronprinsparrets Priser til repræsentanter for blandt andet sociale organisationer og kulturens verden. For Mary og Frederik er prisfesten en af årets helt store begivenheder.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er så småt ved at lade op til en af årets helt store begivenheder, som denne gang afvikles på Kulturværftet i Helsingør.

Kronprinsparrets Priser-showet løber af stablen lørdag aften og vises fra klokken 20.00 direkte på DR1.

Værtsparret Stephanie Surrugue og Kaare Quist guider publikum og seere gennem aftenens program og vil et par gange bede kronprinsesse Mary og kronprins Frederik om at komme på scenen for at holde vindertale og overrække priser.

Tager imod kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Alle ser frem til den store aften. Både Mary og Frederik og de to værtsprofiler.

– Kronprinsparrets Priser hylder både talentet, kulturen og det sociale arbejde. Det er vigtige områder, og derfor bliver det en særlig oplevelse at være vært denne aften, siger Stephanie Surrugue, og også Kaare Quist knytter et par forventningsfulde ord til prisfesten.

– Jeg glæder mig til at være vært sammen med Stephanie på den store aften, hvor der både bliver tid til underholdning og til at hylde prismodtagerne.

Allerede klokken 18.30 begynder gæsterne at ankomme til den røde løber foran Kulturværftet og BILLED-BLADETs udsendte er på plads ved den røde løber og tager imod alle gæster.

Ankomstseancens højdepunkt er naturligvis kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ankomst klokken 19.45.

Efter showet mødes kronprinsparret med vinderne til en mindre uformel champagne-reception, der runder en sikkert skøn lørdag aften af.

Læs mere om: